Wie zijn wij

‘Uw informatie beveiliging is onze zorg’

Missie

Wij maken onze klanten succesvol door te zorgen dat zij cybersecure én compliant zijn.

Ons team 

Cyscom en AKSI automatisering zijn “zusterbedrijven” en werken nauw samen. 
Om u volledig te kunnen ontzorgen werken we vanuit een interdisciplinair team waarin alle benodigde kennis en skills aanwezig zijn.
Al deze kennis en ervaring komt samen in onze integrale aanpak

Visie

Wij zien dat informatiebeveiliging het succes van een organisatie sterk positief kan beïnvloeden. Niet alleen helpt het om continuïteit te borgen en reputatieschade te voorkomen, het kan juist ook helpen om extra kansen te creëren. Denk aan het veilig toepassen van nieuwe innovatieve technologieen, het onderscheiden in de markt door het voldoen aan normkaders en wet- en regelgeving en het verhogen van de volwassenheid van de eigen organisatie in de weg hier naar toe.

Kennis

Onze consultants zijn specialist op het gebied van technische beveiligings- en securitymaatregelen en hebben ervaring opgedaan bij verschillende branches, variërend van zorg- en overheidsinstellingen tot high tech bedrijven. Anderen zijn specialist op het gebied van compliancy en normeringen met betrekking tot informatiebeveiliging. Onze consultants hebben ervaring als externe auditors en hebben in verschillende rollen klanten ondersteund om compliant te worden aan b.v. de ISO27001, de NEN62344 en andere standaarden.