Awareness

Kijk ook eens naar deze video 

Zo simpel is het!

Wij helpen met het opzetten van een Security Awareness strategie.

Awareness Cyberbrein

Doe training

Met doe-trainingen dagen we uw medewerkers op unieke wijze uit om vooral veel fouten te maken; daar leer je het meeste van. In onze mobiele Cyber Escape Room worden medewerkers bijvoorbeeld blootgesteld aan alle psychologische valkuilen waar cybercriminelen slim gebruik van maken.

Weerbaarheid

Om dit te voorkomen, helpen wij u graag om de weerbaarheid van uw organisatie tegen cybercrime te vergroten. Medewerkers reageren hierdoor bewuster op alle vormen van internetcriminaliteit, zoals malware, ransomware en phishing mails.Security Awareness Strategie

De mens is betrokken bij ruim 90% van de datalekken. Er is veel te winnen al de medewerker hiervan bewust is, Creëer uw human firewall. Wij helpen met het opzetten van een security Awareness strategie. Vanuit een integrale visie op het gebied van informatiebeveiligingsbeleid, wet- en regelgeving en techniek. Duidelijk en pragmatisch. Vervolgens helpen wij u, indien gewenst met het Awareness security plan uit te voeren. Met extra capaciteit of project. Altijd samen en in goed overleg.

Sluwe aanval

Alles begint met menselijk falen. Dat is niet zo vreemd, want computercriminelen hebben genoeg sluwe trucjes om ons de sleutel tot de digitale achterdeur te ontfutselen. Dat doen ze onder andere door met ‘hagel’ te schieten. Bijvoorbeeld met een mailtje over een bekeuring of de levering van een pakketje. In de hele groep van ontvangers is er immers altijd wel iemand die een bekeuring of een pakket verwacht. Kortom, cybercriminelen zetten internettechnologie in om de wet van de grote getallen in hun voordeel te gebruiken.